Puuttuuko kehittyviltä markkinoilta DeFi kaasumaksujen takia?

Kehittyneet maat hallitsevat TVL: n parhaiden DeFi-protokollien liikennesijoituksia, USA: n ja Ison-Britannian kärjessä.

Huolimatta suurista visioista, jotka mahdollistavat Vietnamin maanviljelijöiden pääsyn maailmanlaajuiseen rahoitukseen hajautetun rahoituksen kautta, kehittyvät markkinat voisivat edustaa vain vähän 10% vierailijoista, jotka ovat tekemisissä parhaiden DeFi DApps -palvelujen kanssa.

Kannattajat ovat jo kauan toivoneet salauksen ja DeFi: n mahdollistavan kansalaisten ympäri maailmaa keinon kiertää taloudellisen alikehityksen aiheuttamia esteitä , mutta tietojen mukaan maailman suurimpien talouksien käyttäjät hallitsevat DeFi-rankingia verkkoliikenteen avulla.

Defiantin uusi raportti tutkii kymmenen suurimman DeFi-alustan maantieteellisen liikenteen lähdekoodia helmikuun Total Value Locked -sivustolla. Verkkoliikenteen aggregaattori SimilarWeb toimitti tiedot

Analyysin mukaan Yhdysvaltain liikenne hallitsee kahdeksan TVL: n kymmenestä suurimmasta DApps: stä, mikä edustaa noin 10–27% MakerDAO-, Compound-, Aave-, SushiSwap-, Uniswap-, Synthetic-, Bancor- ja BadgerDAO-liikenteestä.

Yhdysvallat sijoittuu myös toiseksi Kiinan jälkeen Curve-liikenteessä ja neljänneksi Balancerilla Venäjän, Ukrainan ja Kiinan takana. Yhdistynyt kuningaskunta on toiseksi suurin liikenteen lähde viidelle DApps: lle.

Huolimatta siitä, että Maailmanpankki arvioi, että 1,7 miljardia ihmistä on ilman pankkitiliä ja pk-yritysten rahoitusfoorumi totesi 5 biljoonan dollarin rahoitusvajeen nousevien talouksien pienille ja keskisuurille yrityksille, tiedot osoittavat, että toistaiseksi ihmiset eivät ole kääntyneet DeFi: n puoleen ratkaista nämä ongelmat.

Yksi syy DeFin käyttöönoton näennäiseen epätasapainoon kehittyvillä ja kehittyneillä markkinoilla voi olla Ethereumin mainnetin käyttöön liittyvät korkeat palkkiot vuoden 2020 kolmannen vuosineljänneksen jälkeen

Väestötietosivuston World Data mukaan on vain 39 maata, joissa kansalaiset ansaitsevat yli 33,33 dollaria päivässä. Kun suosittuihin DeFi DApps -palveluihin liittyvät kaasumaksut ylittävät säännöllisesti 50 dollaria ja monimutkaiset protokollat, joissa viime aikoina mainitaan yli 1000 dollarin kaasumaksut, on todennäköistä, että mahdollisuus kuluttaa yli koko päivän palkka vain DeFi-protokollan kokeilemiseen liittyvistä maksuista on merkittävä pelote. monille kehittyvillä markkinoilla asuville ihmisille tutkimasta alaa.

Kehittyvät markkinat hallitsevat Venus-liikennettä, joka on Binance Smart Chain -rakennukseen rakennettu DeFi-protokolla – joka tarjoaa huomattavasti alempia maksuja Ethereumiin verrattuna. Venuksen suurin liikenteen lähde on Argentiina 9 prosentilla, jota seuraavat Kiina, Turkki, Thaimaa ja Peru.

Vaikka DeFi: n käyttöönotto näyttää hidastuvan kehittyvillä markkinoilla, UsefulTulipsin tiedot osoittavat, että Yhdysvaltojen lisäksi kehittyvät markkinat hallitsevat vertaisverkko-Bitcoin-kauppamääriä – mikä viittaa siihen, että salaus otetaan käyttöön maissa, joissa on heikkoja rahoituslaitoksia.