HomeBitcoinPopulaire crypto handelaar onthult zijn crypto trading strategie

Populaire crypto handelaar onthult zijn crypto trading strategie

Een Bitcoin-handelaar heeft zijn crypto-handelsstrategie onthuld die hem een winst van $100.000 zag maken na slechts 0,2 Bitcoin te hebben verhandeld.

Het onthullen van de crypto trading strategie achter zijn enorme Bitcoin Trader rendementen, de handelaar die onder zijn pseudoniem, SalsaTekilla was in een interview met Luke Martin die de leiding heeft over Venture Coinist.

SalsaTekilla geeft het volledige inzicht in hoe hij zijn handel doet, en zegt dat als hij de markt betreedt en handelt, hij vrijwel direct na de handel zijn verwachtingen verandert. Een voorbeeld gevend, zegt de handelaar als hij van plan is om te handelen op een long positie op $11.800 en zijn doel gesteld op $12.000, neemt hij al zijn winst wanneer het $11.700 raakt. Hij erkent dat hij bij elke trade een risk to reward ratio van twee op één heeft.

SalsaTekilla geeft een crypto-handelsstrategie om investeerders te helpen

Verder zei hij ook dat zijn beloning altijd wordt bepaald door de bewegingen in de markt. Door een andere crypto trading strategie te geven, merkte hij op dat als hij tegen $11.900 handelde, het betekent dat hij $200 riskeert in een bod om nog eens $100 aan zijn geld te winnen.

Het komt er op neer zoals hij zegt dat hij elke keer als er een nieuwe situatie opduikt, zijn posities opnieuw zou evalueren. SalsaTekilla is beroemd om de transparante manier waarop hij zijn transacties uitvoert en staat momenteel op nummer één in de wereldhandelsserie die door Bybit wordt gehost.

Trader zegt dat de externe factor de sleutel is tot elke transactie.

SalsaTekilla merkte ook op dat een andere van zijn crypto trading strategie scalping was, wat nuttig is voor hem omdat hij het gebruikt om posities op een lager tijdsbestek af te staan. Hij merkte ook op dat hoe meer tijd je doorbrengt in een trade, hoe meer tijd het kost voor een externe factor om de trade te beïnvloeden.

Hij merkte ook op dat als u meer dan een dag tussen een transactie zit, de markt wordt beïnvloed door nieuws en gebeurtenissen rond het digitale activum dat u verhandelt. Omdat hij zijn handel in de dag doet, heeft hij meer dan genoeg middelen om gebeurtenissen rond het digitale object te monitoren.