DETTA FRAKTISKA FÖRESLAG ETEREUM GÅR FÖR ATT ANGÅ EN PARABOL TILLVÄXTFAS

  • Ethereum har fastnat i en intensiv tjurtrend under de senaste dagarna och veckorna, vilket har hjälpt till att radera sin trend av underprestanda
  • Där kryptovalutatrenderna de kommande dagarna och veckorna beror till stor del på Bitcoin Profit och huruvida den kan förbli stabil i mitten av $ 18 000-regionen
  • Varje försäljning som riktas mot riktmärkningskrypto har varit flyktig och följt av uppåt, vilket är en hausseartad trend
  • En handlare pekar nu på en Ethereum-fraktal som antyder att krypton kan vara i de tidiga stadierna av sitt nästa paraboliska framsteg
  • Detta kommer när det bryter sig över sin sista viktiga motståndsnivå före $ 800

Bitcoins stabilitet har gett altcoins fritt räckvidd för att rally, med Ethereum som leder avgiften när det skjuter förbi sin sista viktiga motståndsnivå före $ 800.

Krypto är för närvarande i färd med att försöka bryta över $ 600. Försäljningstrycket här är ganska intensivt och har katalyserat några tillbakadragningar. Om den överträffas ordentligt ligger dess nästa viktiga motstånd på $ 800, vilket kan innebära att paraboliska vinster är nära förestående.

Denna teori bekräftas av en fraktal som nyligen framlagts av en populär analytiker, vilket tyder på att paraboluppsidan är nära förestående på kort sikt.

ETHEREUM VISAR STYRKA TECKEN SOM BULLAR FÖRSÖKAR ATT BRA 600 USD

I skrivande stund försöker Ethereum bryta över $ 600. Försäljningstrycket här har varit ganska intensivt och kan fortsätta att vara starkt på kort sikt.

En fast paus över denna nivå skulle dock vara betydelsefull och öppna portarna för betydligt längre uppåtriktade.

Det är viktigt att notera att motståndet här är det sista nyckelmotståndet fram till $ 800, vilket gör en paus över denna nivå tekniskt signifikant.

DETTA FRAKTISKA FÖRESLAG PARABOLISK UPSIDA ÄR UTBLICK

Den nuvarande marknadstrenden utvecklas ungefär som investerare hade förväntat sig det, med Bitcoin som ledde avgiften, saktade ner när den nådde sina högsta tider och lät altcoins se explosiv fart.

Ethereum leder avgiften högre bland altcoins, och en analytikers fraktal antyder att dess uppåtgående trend just har börjat.

„ETH: Allt stämmer,“ sa han medan han pekade på nedanstående tabell.

Huruvida Ethereum kan bryta och hålla sig över denna nivå under en längre tid kommer att ge några allvarliga insikter i dess medellångsikt.