Bakkt raportoi kaikkien aikojen korkeimman luvun Bitcoin-kuukausittaisista futuureista

ICE: n tukema yritys Bakkt ilmoitti uudesta ennätyksestään Bakkt Bitcoin Futures -kaupassa, joka vaihdettiin kahdessa päivässä. “Puhu vauhdista! Voitimme eilen ennätyksen tänään käydyllä 11 706 Bakkt Bitcoin Futures -futuurilla – se on yli 125 miljoonaa dollaria bitcoinia ” , yritys tweetti .

Bakkt toimii pääasiassa Bitcoin-futuurikaupan alustana institutionaalisille sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa salausmarkkinoille.

Tämän lisäksi yritys tarjoaa palveluita muuntaa kaikenlaisen digitaalisen omaisuuden fiatiksi

Sen Bitcoin-futuureja voidaan käyttää mittarina siitä, mitä voidaan odottaa lähitulevaisuudessa BTC-markkinahinnan perusteella. Tämä auttaa vakauttamaan salausteollisuutta, jota spekulaatiokauppa ja hintamanipulaatio voimakkaasti hallitsevat.

Kryptovaluutojen ollessa siirtymässä odotettavissa olevaan aaltoon, Bakkt Bitcoin Futures -yritysten nousu on selvä osoitus härkärallista.

Yhtiö oli maanantaina ilmoittanut Bitcoin-futuurimarkkinoillaan kaikkien aikojen päivittäisellä ennätyksellä 11 509 BTC.

Lukujen ohella Bitcoinerit voivat olla varmoja siitä, että tulevaisuus on suotuisampaa pandemiapuuteista huolimatta

Salausteollisuuteen tulleiden institutionaalisten sijoittajien nousua on havainnut myös Chicagon Mercantile Exchange (CME), jolla on paljon enemmän volyymeja kuin Bakktilla.

Kun salausteollisuuden säännöt muuttuvat entistä tarkemmaksi, institutionaaliset sijoittajat, mukaan lukien hedge-rahastojen hallinnoijat, ovat varmemmin salausvarojen suhteen.

Bitcoinilla on tarkoitus hyötyä meneillään olevasta maailman myllerryksestä monin tavoin. Yksi, jossa on valtavia talouksia, kuten EU, Yhdysvallat ja jopa Kiina , lisäävät markkinoita enemmän painettua fiatia , korkea inflaatio saavuttaa arvon pian.

Tämä ei välttämättä ilmesty nopeasti, koska Yhdysvaltain dollarin kysyntä on tällä hetkellä alhainen, koska suurin osa toimialoista elpyy takaisin normaaliin tasoon. Valtava inflaatiovauhti ajan myötä kuitenkin aiheuttaa dollarin arvon kohoamisen, koska sijoittajat etsivät turvallisia paratiiseja, kuten jalometallit ja oletettavasti salaustuotot, joita johtaa Bitcoin.

Kun Bitcoinilla ja muilla digitaalisilla parhaimmilla omaisuuserillä on tiedossa oleva inflaatio, jota säätelevät tietyt säännöt, sen arvo purjehtii ehdottomasti lähitulevaisuudessa.

Toisaalta Bitcoin hyötyy suurelta osin pandemiasta, kun digitaaliset transaktiot ovat keskeisessä asemassa globaaleilla markkinoilla.